by

Keväällä kodin sisustus Ideat ja vinkit

Kevät on eniten odotettu ja tervetulova kausi, sillä se on paljon kirkkaampi ja lämmin kausi, joka merkitsee uutta elämää, uutta alkua ja uutta toivoa. Kevää pidetään myös roiskumisen ja virkistävien värien kaudeksi.

Hämmästyttävä ympäristö keventää mielialaa ja tuo halu uudistaa kotiin. Kyllä, puhumme siitä, että kevät on tullut kotiin koristelemalla sitä kauniilla kevätrakenteella.

Paras tapa nauttia uudestaan syntymästä ja uusimisesta on lisäämällä sisältöä ja mukavuutta kotiin, mikä tuo tuoreutta. Tämä voidaan tehdä tekemättä mitään merkittäviä muutoksia, mutta pienillä ja lyhyillä muutoksilla, soveltamalla muutamia ja yksinkertaisia sääntöjä, jotka asettavat sävyn paljon kevyemmälle ja kirkkaammalle kevälle.

Seuraavassa on muutamia edullisia ja erittäin tehokkaita tapoja, jotka motivoivat sinua, samalla kun käytät eniten kevätkoristeita

– Vähentää mielialaasi:
– Toista väreillä:
– Miellyttävä tuoksu
– Tuo sisään sisään
– Puhdista raskaat tavarat

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *