by

Suunnittele sisustusvaihtoehdot

Me kaikki rakastamme olla lähellä luontoa, kasvit eivät voi vain tyydyttää vihreää peukaltaa, vaan ne voivat myös olla hyvin toimivia ja sisustustarvikkeita sisätiloissa.

Näin luodaan vihreä sisustus:

1. keskipiste Jotkut kasvit näyttävät upealta, kun ne asetetaan yksitellen tavanomaisen seinän viereen. Arkkitehtoniset lajit, kuten Dracena tai iso blousy kasvi, kuten Alocasia Portadora, Tuijan Istutus tai Spatiphylum, heijastavat niitä erittäin houkuttelevalla tavalla.

2. Huonejakajan – Kasvit voivat olla tehokas huonejakaja. Pitkät kasvit, kuten Areca Palms & Tall Ficus, voivat visuaalisesti jakaa olohuoneen ja ruokasalin rikkomatta tilaa pienemmille alueille.

3. Sisustustekstiilit – Yksi hyvin käytetystä ideasta elävän, ruokailevan tai minkä tahansa muun alueen koristelemiseksi on järjestää kukkivat kasvit, kuten orkideat, Anthuriums tai afrikkalaiset violetit, pöydän keskipisteiksi sohvapöydissä, ruokapöytiä tai Ivy Plant Takkatukkien, portaiden, korkean kaapin tai pukeutumisen päälle, jotta ne olisivat silmiinpistäviä koristeita.

4. Ikkunan hoito – Sen sijaan, että peität ikkunan verhoilla, yritä ripustaa muutamia kasveja, kuten Englanti Ivy tai Philodendron sen eteen. Nautit kasvien hajanaisesta valosta.

5. Tilan parantaminen – Jos haluat huoneesi näyttävän suuremmaksi, käytä vihreitä kasveja ikkunan lähellä, jos ulkona on vihreää, se tekee sisätiloista ulommat vihreät. Jos huoneesi on pienikokoinen, voit käyttää pitkiä ja hoikkaita kasveja Kuten Dracaena marginata, joka antaa tunnelman korkeuden huoneessa.

6. Korostusominaisuudet – Kasvit voivat näyttää upealta, kun ne järjestetään sekaryhmiin, mutta täydentävät aina kasvien väriä, kokoa ja muotoa keskenään. Voit myös ryhmitellä samaa lajiketta sisältävien kasvien lukumäärä geometrisesti samassa säiliössä. Tämä järjestely on erityisen tehokas nykyaikaisissa malleissa.

Sen lisäksi, että se on visuaalisesti houkutteleva, kasvit voivat myös edistää hajuhaittoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *